Dina al Dulaimi

mr. D.M.A. (Dina) al Dulaimi

Dina al Dulaimi heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Na haar studie was Dina werkzaam bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Haar meertaligheid kwam daar goed van pas. Immers, naast het Nederlands, beheerst Dina de Arabische en Engelse taal. Na de IND maakte Dina de overstap naar de advocatuur en een rechtsbijstandsverzekeraar, waar zij zich met name bezig hield met het personen- en familierecht en het erfrecht. Naast haar baan had Dina een eigen juridisch adviesbureau, waarbij zij haar cliënten onder meer bij internationaal rechtelijke kwesties adviseerde.

Het ondernemende en doelgerichte karakter van Dina maakt dat zij sterk in haar schoenen staat, weet waar zij voor staat en tot het uiterste gaat voor haar cliënt.

Bij Meesters & Meer is Dina werkzaam als advocaat, voornamelijk op het gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

contact

Het kantoor van Meesters & Meer is centraal gelegen in de regio en toch goed bereikbaar. U vindt ons op de onderverdieping van het pand van De Kroon facilitaire diensten, nabij het bedrijventerrein van de Demkaweg. Parkeren is gratis.

adres

Meesters & Meer
advocaten & mediators

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht

Postbus 9193
3506 GD Utrecht

Tel:  030-303 53 00
Fax: 030-310 03 03

 

neem contact op met ons

  • Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.