Dag van de Scheiding op 9 september 2016

Dag van de Scheiding op 9 september 2016

Vrijdag 9 september 2016 vindt de jaarlijkse Dag van de Scheiding plaats.

Bijna 220 jaar geleden, op 15 september 1796, werd in Nederland de eerste echtscheiding geregistreerd. Tegenwoordig strandt ongeveer één op de drie huwelijken. Voor samenwoners gelden ongeveer dezelfde cijfers.

Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) sinds 2010 de jaarlijks Dag van de Scheiding in het leven geroepen, die plaatsvindt in de tweede week van september. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de maatschappelijke gevolgen van scheidingen – en met name voor de bij de scheiding betrokken kinderen – en voor het belang van een deskundige begeleiding daarbij. Onder het motto ‘Uit elkaar met respect voor elkaar!’ wordt gestreefd naar een vermindering van het aantal ‘vechtscheidingen’.

In tegenstelling tot andere advocatenkantoren kunt u niet alleen op de Dag van de Echtscheiding, maar iedere dag bij Meesters & Meer advocaten & mediators terecht voor kosteloos advies over – onder meer – scheiden. Een eerste kennismakingsgesprek met één van onze ervaren specialisten duurt zo’n 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Het kosteloos ingewonnen advies van de bij de vFAS aangesloten scheidingsmediator geeft u inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden.

U bent tijdens kantoortijden van harte welkom op ons kantoor aan de Amsterdamsestraatweg 600 in Utrecht. Om er zeker van te zijn dat uw specialist op een door u gewenst tijdstip aanwezig is, kunt u voorafgaand bellen om een afspraak te maken.

Indien u meer informatie wenst over de Dag van de Echtscheiding of over de gevolgen van scheiden (waaronder ontbinding van het geregistreerd partnerschap of het verbreken van uw relatie) neem dan vrijblijvend contact met ons kantoor op. Uw specialist is mr. J.A. (Joanne) De Kroon-Comley, aangesloten bij de vFAS en MfN gecertificeerd registermediator, bereikbaar via telefoonnummer 030 – 303 53 00 of per e-mail comley@meestersenmeer.nl.

contact

Het kantoor van Meesters & Meer is centraal gelegen in de regio en toch goed bereikbaar. U vindt ons nabij het bedrijventerrein van de Demkaweg. Parkeren is gratis.

adres

Meesters & Meer
advocaten & mediators

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht

Postbus 9193
3506 GD Utrecht

Tel:  030-303 53 00
Fax: 030-310 03 03

 

neem contact op met ons

  • Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Comments are closed.