Mediation

mediation

Nader tot elkaar komen
Voor conflicten zoals een (echt)scheiding of bij de afwikkeling van de nalatenschap van een familielid, kan mediation een goed hulpmiddel zijn om tot een bevredigende oplossing te komen. Bij mediation praten partijen met elkaar onder begeleiding van een professionele mediator. De mediator is een onafhankelijk bemiddelaar die samen met de partijen op zoek gaat naar een oplossing die voor iedereen acceptabel is. Er wordt niet alleen gekeken naar de juridische kant van de zaak, maar ook naar eventueel onderliggende problemen. De partijen vinden gezamenlijk een oplossing, die de mediator vastlegt in een overeenkomst. De mediator spreekt geen oordeel uit. Vooral wanneer er kinderen in het spel zijn, vormt dit een goede basis voor de toekomst.

 

Professionele mediators
Bij Meesters & Meer zijn professionele mediators werkzaam, zodat zij u kunnen helpen bij het vinden van een goede oplossing van uw conflict. Wanneer mediation geen oplossing voor u is, dan kunt u bij onze advocaten terecht voor verdere juridische bijstand.

Voor meer informatie over mediation verwijzen wij u naar de websites van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (www.verenigingfas.nl en www.verder-online.nl).

contact

Het kantoor van Meesters & Meer is centraal gelegen in de regio en toch goed bereikbaar. U vindt ons op de onderverdieping van het pand van De Kroon facilitaire diensten, nabij het bedrijventerrein van de Demkaweg. Parkeren is gratis.

adres

Meesters & Meer
advocaten & mediators

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht

Postbus 9193
3506 GD Utrecht

Tel:  030-303 53 00
Fax: 030-310 03 03

 

neem contact op met ons

  • Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.