Elias Coxon

Elias Coxon

Elias Coxon volgde zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie startte hij zijn loopbaan bij een juridisch dienstverlener en in 2011 is hij beëdigd tot advocaat. In de afgelopen jaren was Elias werkzaam voor een advocatenkantoor, om vervolgens in 2017 zijn eigen kantoor op te richten.  Per 1 januari 2020 heeft Elias zich aangesloten bij Meesters & Meer advocaten & mediators.

Elias is gespecialiseerd in het familierecht. Naast onder meer echtscheidingen, alimentatie- en gezagskwesties, procedeert Elias veel voor ouders die te maken krijgen met jeugdzorg. Het gaat dan in het bijzonder om ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Daarnaast behartigt Elias de belangen van slachtoffers in letselschadezaken.

Zijn stijl kenmerkt zich door een bevlogen een resultaatgerichte aanpak waarbij de wensen van de cliënt niet uit het oog worden verloren.

Elias Coxon staat geregistreerd op familierecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

contact

Het kantoor van Meesters & Meer is centraal gelegen in de regio en toch goed bereikbaar. U vindt ons op de onderverdieping van het pand van De Kroon facilitaire diensten, nabij het bedrijventerrein van de Demkaweg. Parkeren is gratis.

adres

Meesters & Meer
advocaten & mediators

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht

Postbus 9193
3506 GD Utrecht

Tel:  030-303 53 00
Fax: 030-310 03 03

 

neem contact op met ons

  • Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.