mr. J.A. (Joanne) De Kroon-Comley

Mr. J.A. (Joanne) De Kroon-Comley

Joanne De Kroon-Comley studeerde Nederlands recht aan de Universiteit te Utrecht. Na haar studie was Joanne een aantal jaren werkzaam in de (bedrijfs)consultancy, waar zij diverse bedrijven adviseerde. In 2008 maakte Joanne de overstap naar de advocatuur. Daarbij heeft zij zich toegespitst op het familierecht – in het bijzonder echtscheidingen – en ondernemingsrecht, als ook de combinatie van beide rechtsgebieden (echtscheidingsprocedures van directeur grootaandeelhouders en overige ondernemers).
Door haar jarenlange ervaring beschikt Joanne over een praktijkgerichte aanpak van zaken. Daarbij staat de cliënt en een goede uitkomst centraal, een scheidingsprocedure is immers al vervelend genoeg. Door een ruime ervaring met cliënten en gerechtelijke procedures, bent u bij haar aan het juiste adres. Ook als advocaat zal Joanne in eerste instantie proberen om in onderling overleg tot overeenstemming te komen, omdat dat veelal hoge kosten bespaart. Wanneer dat niet lukt schuwt zij de gang naar de rechter niet. Daarnaast is Joanne gecertificeerd MfN-registermediator en wordt zij regelmatig gevraagd als advocaat-scheidingsmediator, optredend voor twee partijen. Als doortastend mediator weet zij veelal een optimaal resultaat voor de beide partijen te behalen.

Joanne de Kroon-Comley staat geregistreerd op familierecht en mediation. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Opleidingen
– Nederlands recht
– vFAS specialisatieopleiding familierecht
– vFAS basisopleiding advocaat-echtscheidingsbemiddelaar

Lidmaatschappen
– Aangesloten bij de vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS) (www.verenigingfas.nl)
– Lid van vrouwelijke ondernemingsvereniging Entrefemmes te Utrecht (www.entrefemmes.nl)
– Lid van businessclub OVVO/De Kroon te Maarssen (www.ovvodekroon.nl)
– Lid van ondernemingsvereniging Aangename Zaken te Maarssen (www.aangename-zaken.nl)

contact

Het kantoor van Meesters & Meer is centraal gelegen in de regio en toch goed bereikbaar. U vindt ons op de onderverdieping van het pand van De Kroon facilitaire diensten, nabij het bedrijventerrein van de Demkaweg. Parkeren is gratis.

adres

Meesters & Meer
advocaten & mediators

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht

Postbus 9193
3506 GD Utrecht

Tel:  030-303 53 00
Fax: 030-310 03 03

 

neem contact op met ons

  • Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.