Mr. M.N. (Mirjam) Guntenaar

Mr. M.N. (Mirjam) Guntenaar

Mirjam Guntenaar studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht met Togatraject. Tijdens haar studie was zij onder meer bestuurslid van vereniging Ad Informandum en Rechtswinkel Utrecht, waarmee haar brede ervaring in de rechtspraktijk is begonnen.

Na haar studie was Mirjam als RAIO (rechter in opleiding) enkele jaren werkzaam in de rechterlijke macht. Sinds 2011 heeft Mirjam de overstap gemaakt naar de advocatuur om het juristenvak praktischer te kunnen invullen. Vanuit haar voorgeschiedenis kijkt zij verder dan de wet, wat van pas komt bij tactieken in onderhandelingen en procedures.
Haar motivatie ligt in het vinden van de juiste oplossing voor ieder probleem, waarbij niet de wet, maar het belang van de cliënt steeds het uitgangspunt is.

Bij Meesters & Meer houdt Mirjam zich met name bezig met civiel recht, waarbij het ondernemingsrecht en arbeidsrecht de nadruk krijgen. Ook het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden zijn voor haar dagelijkse praktijk.

Mirjam Guntenaar staat geregistreerd op ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Op grond van deze registraties is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

  • lid van Vereniging Jonge Balie
  • lid van de Young Executive Network van The Dutch
  • (bedrijfs)lid van Golfbaan de Kroonprins

contact

Het kantoor van Meesters & Meer is centraal gelegen in de regio en toch goed bereikbaar. U vindt ons op de onderverdieping van het pand van De Kroon facilitaire diensten, nabij het bedrijventerrein van de Demkaweg. Parkeren is gratis.

adres

Meesters & Meer
advocaten & mediators

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht

Postbus 9193
3506 GD Utrecht

Tel:  030-303 53 00
Fax: 030-310 03 03

 

neem contact op met ons

  • Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.