Titia de Jong

mr. T. (Titia) de Jong

Titia de Jong studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Tijdens haar studie was zij betrokken als medewerker bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel. Via deze instantie gaf ze advies aan kinderen en jeugdigen in gesloten inrichtingen en jeugdgevangenissen. Ook adviseerde zij andere belanghebbenden wanneer zij vragen hadden over hun rechten en plichten in uiteenlopende kwesties.

Titia deed tijdens haar studie flink wat praktijkervaring op bij een advocaten- en mediationkantoor. Met name de veelzijdigheid van het recht spreekt Titia aan.

Titia is daadkrachtig, empathisch, heeft een no-nonsense mentaliteit en denkt in oplossingen, in plaats van in problemen.

Bij Meesters & Meer is Titia werkzaam als advocaat, voornamelijk op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en personen- en familierecht.

Lidmaatschappen:
Lid van de Jonge Balie Midden-Nederland

contact

Het kantoor van Meesters & Meer is centraal gelegen in de regio en toch goed bereikbaar. U vindt ons op de onderverdieping van het pand van De Kroon facilitaire diensten, nabij het bedrijventerrein van de Demkaweg. Parkeren is gratis.

adres

Meesters & Meer
advocaten & mediators

Amsterdamsestraatweg 600
3553 EP Utrecht

Postbus 9193
3506 GD Utrecht

Tel:  030-303 53 00
Fax: 030-310 03 03

 

neem contact op met ons

  • Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.